مس به دلیل خاصیت شکلپذیری و چکشخوار بودن از قدیم برای ساخت ظروف استفاده میشد. حرارت در ظروف مسی بهخوبی پخش میشود و این موضوع باعث خوشمزهتر شدن و به اصطلاح جا افتادن غذا میشود. البته برای اینکه در هنگام پخت غذا مقدار زیاد مس وارد غذا نشود، همچنین در این ظرفها تا حد امکان نباید غذاهای اسیدی یا ترش پخت؛ چون باعث از بین رفتن پوشش قلع آن میشود.
هیچ محصولی یافت نشد.

گلدان الماس تراش
سنگاب الماس تراش
کشکول خاتم کاری
تنگ خاتم کاری
سنکاب خاتم کاری
کشکول قلمزنی
سنگاب قلمزنی
شکلات خوری چکشی
شیری خوری چکشی
گلدان مس و پرداز
شیرینی خوری مس و پرداز
کشکول مس و پرداز
شکلات خوری مینا کاری
کشکول میناکاری
تنگ مسی
سنگاب
سنکاب فیروزه کوب
کشکول
گلدان مسی
ظروف پذیرایی
آجیل خوری
شکلات خوری
شکلات خوری لیزری
شیرینی خوری
شیرینی خوری فیروزه کوب
میوه خوری
مجسمه
سایر محصولات
دیگ و قابلهمه
ماهیتابه
سماور
سینی
قندان
قوری
کاسه







